Over Completely You

Carine Wiggemansen is gecertificeerd NLP Coach en heeft haar eigen praktijk Completely You in Koedijk.

Maak een afspraak

Over Completely You

Carine Wiggemansen is gecertificeerd NLP Coach en heeft haar eigen praktijk Completely You in Koedijk.

Maak een afspraak

“Timing is in mijn leven een rode draad geweest om als mens de uitdagingen aan te gaan die zich op dat moment aan diende. Dit begon al als vijfjarig meisje. Ik wist dat ik balletdanseres wilde worden en heb na mijn ballet opleiding aan de Theaterschool professioneel gedanst en gechoreografeerd. Na een omscholing ben ik op latere leeftijd in de gezondheidszorg gaan werken bij het VUMC in Amsterdam. Door mijn interesse in persoonlijke groei en ontwikkeling ben ik mij gaan verdiepen in Neuro Linguïstisch Programmeren. Wat heeft geleid tot gecertificeerd NLP Master Coach. ”

Opleidingen

Opleiding aan het UNLP instituut Persoonlijke ontwikkeling & Communicatie.

Gecertificeerd in:

  • NLP Practitioner
  • NLP Master Practitioner
  • NLP Master Coach
  • Timeline Therapie Practitioner
  • Hypnose Therapie Practitioner

Klantervaringen

“Carine is een hele fijne, intelligente vrouw die een genuanceerde blik heeft op het leven en naar iemand kan kijken en luisteren zonder die persoon te veroordelen. Ze observeert! ”

Irene

“Vanwaar komt mijn verslaving aan drank en sigaretten en waarom heb ik deze twee vervangen door overmatig te eten, het is immers een verplaatsen van het probleem.”  Met deze vraag stapte ik naar mijn coach. Het heeft me veel meer opgeleverd dan alleen het antwoord hierop.  Het bracht me naar mijn ontstaan, leerde me beperkende overtuigingen zien die ik onderweg verzamelde. In die 4-tal, zeer intense, extra lange, coachingsessies vond ik mijn fundamentele behoeften, werd me duidelijk waar ik naartoe wil, wat mijn potentieel is. Mede dankzij de aangereikte tools maak ik nu een zeer boeiende reis van wensdroom naar werkelijkheid.

Marleen

“Ik wist zelf al wel dat dik zijn niet alleen teveel eten is. Carine heeft me laten inzien dat de keuzes die ik maak voortkomen uit een diepe leegte en verdriet. Ik voel me mentaal nu veel lichter en gezonder. Het lichaam volgt. 

Natuurlijk wil ik sneller afvallen maar ik weet dat juist geduld en doorzettingsvermogen bij bewustwording horen. En dat is zo fijn om je niet langer schuldig te voelen als je een keer een keuze maakt die je achteraf anders zou doen.”

Brigitte

Ik ben eind september voor een half jaar naar Curaçao gegaan om aan mezelf te werken, tijd voor mezelf te nemen en even uit de sleur van NL te stappen. Ik ben hier in de horeca gaan werken, in NL werk ik als Verpleegkundige in de gehandicapte zorg. Dit doe ik nu een jaar of 12 en weet even niet goed meer wat ik wil met mijn werk. De keuze om naar Curaçao te gaan was dan ook heel bevrijdend. Ik ging daar buiten mijn werk om regelmatig alleen naar een strand vlak bij mijn resort. Doordat ik mijn bedje iedere keer de schaduw in verplaatste kwam ik met Carine aan de praat. Een fantastisch lieve vrouw die op Curaçao was omdat haar man hielp / helpt bij het opbouwen van het nieuwe ziekenhuis daar. We raakte aan de praat en er kwamen nog een wijntje en hapjes bij, dit zorgde voor een hele bijzondere en ontspannen ontmoeting. Ze vertelde me dat ze op het eiland en ook in NL coach is en mensen begeleid die vast lopen in hun leven, werk en privé. Dit klonk mij als muziek in de oren gezien dat de reden was waarom ik naar het eiland was gekomen, we hebben de dag dan ook afgesloten met een afspraak voor een coaching sessie. Deze waren vaak wandelend of bij haar thuis. ze gebruikte de NLP techniek die voor mij goed werk. Ik vind het moeilijk om uit te leggen wat en hoe dat precies werkt, dat kan Carine zelf heel goed. Ik raad dan ook iedereen aan als je vast loopt in je leven met kleine of grote dingen, werk of privé. Om een coaching sessie bij haar te volgen. Carine is een hele lieve empathische vrouw , door de vragen die ze stelt, ga je zelf nadenken en geeft het je inzichten in je eigen handelen en gedachten. Waardoor je hier bewuster van wordt. Dus mocht je in curaçao zitten of in NL schroom niet en ga met haar in gesprek. Het heeft mij heel erg geholpen om mijn focus terug te krijgen en dichter bij mezelf te komen staan.

Veel liefs Minke

Minke

Ben je stuurloos?

Dan helpen wij je weer op de juiste koers!

Neem contact op om een afspraak in te plannen en zelf weer aan het roer te staan

naar contact