Coaching in Curaçao

Bon Bini bij Completely-You life coaching nu in Curaçao

Lees meer

Coaching in Curaçao

Bon Bini bij Completely-You life coaching nu in Curaçao

Lees meer

In het kort over mij

Eind april ben ik op het eiland gekomen om samen met mijn man te kunnen zijn, die hier begeleiding biedt om het nieuwe ziekenhuis te realiseren. Ik ben toen als NLP coach naar mogelijkheden gaan zoeken om mijn tijd hier goed te besteden. Want behalve genieten van de heerlijke zee en de natuur, geeft dat niet genoeg voldoening als je hier tot half december bent. Zoals je kunt lezen op de flyer bied ik verschillende mogelijkheden voor coaching aan.

Wat levert het je op:

Stoppen met roken zonder terugval:
Je gezondheid, meer energie en wat dacht je van je sociale netwerk? En niet te vergeten meer geld in het laatje. Ben ik nog wat vergeten?

Afvallen met blijvend resultaat:
Je voelt je fysiek veel fitter, en je hebt minder klachten aan overbelaste gewrichten. Ineens kun je die jurk kopen waar je over droomde, je partner ziet je staan, en misschien nog wel belangrijker: je krijgt een positief zelfbeeld en durft overal op af te gaan.

Zonder  belemmering uit het verleden de toekomst in
Je bent niet meer onzeker over jezelf. Je hoeft niet meer te piekeren want het is nu anders. Je durft  te gaan voor je doelen. En weet je wat? Je gaat je successen behalen!

Je relatie een boost geven met nieuwe kansen:
Door te investeren in elkaar krijg je iets onbetaalbaars terug. Ze zeggen wel eens: Vandaag zou ik willen dat ik gisteren was begonnen. Je ziet de ander en hebt ineens weer zin om er samen voor te gaan.

Weten welke job nou echt bij je past en er voor gaan:
Eigenlijk heb je het altijd al geweten alleen nu ga je stapsgewijs recht op je doel af en leer je de vaardigheden die je nodig hebt om er te komen.

De juiste beslissing nemen in een lastig dilemma.
Het leven bestaat uit keuzes maar veel belangrijker: het brengt je veel meer mogelijkheden als je niet alleen maar focust op één ding. Het heeft je veel meer perspectief gegeven door je eigen bewustwording. Welk doel ook, binnen enkele sessies wordt alles mogelijk.

Doelen realiseren:

Het zijn doelen die te realiseren zijn door een plan van aanpak te maken. Daar kan ik je bij helpen door middel van gesprekken en het gebruik van NLP technieken. In de coaching gaan we op zoek naar wat jouw drijfveer is om dat waar te maken. Als je dat weet, focus je alleen nog maar op datgeen wat je wilt en wordt het geïntrigeerd in je systeem.

Misschien vraag je je af hoe dat zo snel kan? NLP staat voor neuro linguïstisch programmeren. Neuro voor onze gedachten, ons brein. Linguïstisch voor taal, onze communicatie. Programmeren is het veranderen van belemmerende gedragspatronen. Je kan ook zeggen:

“Er anders naar kijken waardoor je loskomt van oude gedachten of gewoontes die je tot nu toe blokkeren in hetgeen je graag zou willen”.

Hiervoor hoef je niet naar een psycholoog. NLP coaching werkt snel, effectief en krachtig. Als coach help ik jou je in je eigen kracht te zetten, die je brengt waar je wilt.  Een coachingsessie bestaat uit een gratis intakegesprek van 40 minuten waarin we het probleem bespreken. Daarna kijken we hoeveel sessies er nodig zijn.Elke sessie duurt 1.5 uur en vindt in overleg plaats op een gekozen locatie. Dat kan bij mij thuis zijn op Piscadera Bay Resort of bij jou thuis.  Maar ook op het strand of zelfs wandelend in de natuur. De kosten zijn 120 naf per sessie. Boven de drie sessies hebben we een voordeelpakket.

Aanmelden?

Aanmelden kan door een email bericht te sturen naar:

carine@completely-you.nl
Of bel naar 95273016

Tot ziens,
Carine